Välkommen till Belöna Mera!

Hej och välkommen till Belöna Mera!

Jag är så himla glad att just du har valt att delta i denna självstudiekurs! Jag hoppas och tror att du kommer finna mycket inspiration och lärdom. Målet är att du ska hitta verktygen att motivera din hund bättre och på så sätt få ut mer av er träning tillsammans, oavsett om ni tävlar på elitnivå i en hundsport eller om ni vill stärka er relation i vardagen. På köpet lovar jag att du kommer bli en bättre hundtränare!

Kursen är en så kallad självstudiekurs. Detta innebär att kursen bygger helt och hållet på kursinnehållet och att jag som instruktör ej ger feedback till varje deltagare. Med det sagt, skulle det vara någon övning eller något i kursmaterialet som du inte blir klok på, självklart hjälper jag dig! Skicka ett e-post till [email protected] så lovar jag att göra mitt bästa för att förklara bättre.

Skulle du känna att du har behov för lite mer privat träning så erbjuder jag onlinebaserad privatträning, läs om detta här. Jag hjälper dig gärna! Bor du i närheten av mig (Kristianstad, Skåne) så erbjuder jag även vanlig privatträning, läs om det här.

Du har fri tillgång till kursen fram till våren 2019 - så ingen stress. Ta det i din takt, ta del av innehållet och träna din hund när du har tid och när motivationen faller på. Inte för att du måste eller för att du känner dig stressad.

Kursen är uppdelad i olika moduler, varje modul innehåller flera olika lektioner, blandat teori och praktik. Kursen är uppbyggd på så sätt att meningen är att man ska följa den från början till slut. Det blir alltså lättare att göra övningarna i slutet om man gjort övningarna i början av kursen redan. Man kan med fördel gå tillbaka till gamla lektioner om man vill fräscha upp kunskapen något.

Jag hoppas att du ska trivas här i Belöna Mera - jag har gjort kursen helt för din skull. Jag vill ju gärna att du ska få ut så mycket av din träning med din hund som möjligt. Och att ni ska ha så kul som möjligt ihop. Din hund är ju toppen - eller hur?!

Glada hälsningar din instruktör Ida

Klarmarkera och fortsätt