Qoh7zz7stk19rlnxqhzz

Belöna Mera!

Självstudiekurs i belöningsutveckling

   Se Intro

Belöna Mera är AgilidA's självstudiekurs i belöningsutveckling. En självstudiekurs innebär att du har obegränsad tillgång till innehållet men att ingen personlig feedback ges. Du har tillgång till kursen i minst ett år. Kursen bygger på föreläsningen med samma namn men har kompletteras med nya avsnitt och praktiska övningar.

Kursen är uppbyggd i fyra moduler som innehåller teoretiska lektioner och praktiska övningar. Kursmaterialet består av texter, bilder och filmer. För varje lektion finns en nedladdningsbar fil innehållande en sammanfattning av lektionens innehåll.

Vi börjar med att klarlägga vad en bra belöning är och vikten av att använda rätt belöning vid rätt tillfälle. Nästa modul handlar om belöningsteknik och hur denna påverkar träningen. Tredje modulen är vigd åt lekutveckling och den avslutande modulen handlar om balans mellan gas och broms och fokuserar på passivitet och självkontroll.

Kursen passar dig som vill få mer ut av din träning och vill bli bättre på att motivera din hund! Belöningar är motorn i träningen och belöningar som hunden älskar är skillnaden mellan bra hundträning och fantastiskt hundträning. Bra belöningar ger motiverade hundar som älskar att träna och som ger det lilla extra.

Kursen passar även dig som har en lättmotiverad hund men som upplever dig begränsad i din träning på grund av hundens föremålsintresse. Du kan inte använda all form för belöning då hunden blir för taggad och får svårt att behärska sig. Att hunden har en förståelse för hur den ska förhålla sig till diverse belöningar och kunna uppvisa självkontroll är a och o för effektiv hundträning.

Med andra ord - kursen passar alla!

Jag hoppas du vill hänga på - jag ser fram emot att lära dig allt jag kan om belöningar! :D


Din Instruktör


Ida Pettersson
Ida Pettersson

Hejsan! Jag heter Ida och det är jag som kommer att vara din instruktör. Jag är utbildad veterinär, hundinstruktör, agilityinstruktör och klickertränare. Jag har tränat hund i över 20 år med flera hundar. Jag håller kurser varje vecka inom bland annat agility, belöningsutveckling, kroppskontroll och vardagslydnad genom mitt företag AgilidA. Detta är enormt givande och jag älskar instruktörsrollen och att få coacha mina elever till att utvecklas. Onlineundervisningen är ett nystartat projekt och jag är supertaggad för att äntligen kunna hjälpa hundägare över hela vårt avlånga land med agility och annan hundträning. Jag ser fram emot att få dig att älska hundträning lika mycket som jag gör!


Vanliga Frågor


Vem passar kursen?
Kursen passar alla. Oavsett om du har tränat hund i flera år eller är helt grön på hundträning. Oavsett om din hund är en gammal trotjänare eller en liten valp. Belöningsutveckling är alltid en bra investering och en grundpelare i vidare hundträning.
Hur länge har jag tillgång till materialet?
Du har obegränsad tillgång till kursmaterialet i minst ett år.
Kan jag ställa frågor?
Då det är en självstudiekurs innebär det att det inte ingår någon feedback. Det finns dock möjlighet för att kontakta instruktören om något är oklart eller för enskild onlineundervisning.
Hur fungerar kursen?
Det är en självstudiekurs där du har möjlighet att kolla igenom allt innehåll hur många gånger du vill - hur länge du vill. Du har obegränsad tillgång i minst ett år. Det innebär ingen stress, du kan jobba dig igenom materialet när du har tid och lust. Kursen är uppdelad i fyra moduler som omhandlar olika aspekter av belöningsutveckling. Varje modul består av ett visst antal teoretiska lektioner med eventuella tips på praktiska övningar. Kursmaterialet består av film, bilder och text. Dessutom avslutas varje lektion och övning med en sammanfattning av innehållet som en nedladdningsbar fil.
Jag har redan gått på föreläsningen Belöna Mera, är det någon mening att jag även går denna onlinekurs?
Absolut! Kursen bygger på mycket av materialet från föreläsningen men innehåller betydligt mera. Modul 2 och 4 innehåller nytt material dessutom så finns det i onlineversionen tips på en del praktiska övningar. Se detta som en repetition och fördjupning av föreläsningen.

Kursens Läroplan


  Introduktion
Tillgängling i dagar
dagar efter registrering

Sätt igång nu!